Onze behandelingen
PHHaastrecht

In deze corona periode kunt u veilig thuis behandeld worden. Meer weten over onze corona maatregelen?

Corona maatregelen

Een gepast traject

Behandelingen

De behandelingen die PHHaastrecht biedt bestaan uit methoden die, na wetenschappelijk onderzoek, effectief zijn gebleken. Onze basis is altijd een combinatie van klachtgerichte therapie en inzichtgevende therapie. Door uw psychologische klachten te behandelen (zoals angsten, vermoeidheid, somberheid), krijgt u zelf meer inzicht in hoe u in elkaar zit. Deze zelfkennis helpt om in de toekomst psychologisch gezonde keuzes voor uzelf te maken. Zo voorkomt u een nieuwe periode met klachten.

Of, als uw zoon of dochter in behandeling komt, werken we aan de klachten van uw kind, maar geven we u ook inzicht in hoe die klachten hebben kunnen ontstaan en wat u zelf kunt doen om uw zoon of dochter te helpen met het opheffen van die klachten.

In onze behandelingen volgen we de landelijke zorgstandaarden bij verschillende stoornissen en beslissen we samen met u welke accenten we leggen. We moedigen u aan om uw gedachten hierover uit te spreken.

Wilt u graag hulp op basis van een gedeelde reformatorische achtergrond met uw therapeut? Vraagt u hier gerust naar bij uw aanmelding, dan houden we rekening met deze voorwaarde.

Aanmelden

Cliëntervaring

“Was doorgestuurd door de huisarts. Kon vrij snel terecht Ze hebben mij geweldig geholpen. Begripvol, luisterend oor, waar nodig wordt je bijgestuurd. Het beeldhouwen op de Hartenmakerij een hele mooie ervaring. De jointcare bijeenkomsten op een begrijpelijke manier gebracht, heel leerzaam. Ben er nog niet, maar dank zij deze lieve mensen, zie ik de toekomst weer zonnig tegemoet.”
cijfer 8,8 op 28 november 2019