E-health
Behandelingen

In deze corona periode kunt u veilig thuis behandeld worden. Meer weten over onze corona maatregelen?

Corona maatregelen

Behandelingen

E-Health

E-health is de term die aangeeft dat u in uw behandeling digitale ondersteuning krijgt via de computer, uw smartphone of met uw iPad. Naast uw gesprekken en oefeningen die u in uw dagelijkse leven doet, geeft e-health een extra motivatie om aan uw klachten te werken.

Uw therapeut nodigt u na aanmelding uit en kan in uw e-health programma meekijken. Via een chatfunctie hebt u de mogelijkheid tot contact. In feite bent u daarmee meer met uw therapeut verbonden en hoeft u niet te wachten tot uw volgende afspraak. Dit zijn allemaal voordelen die het werken met e-health extra biedt.

Voor wie en bij welke problemen?

Het corona-tijdperk heeft veel mensen gedwongen om de computer, smartphone of iPad te gebruiken. E-health is voor iedereen, jong en oud, die dat een beetje onder de knie heeft. De programma’s zijn gebruiksvriendelijk en op maat geschreven en zijn ondersteunend in bijna alle voorkomende psychologische problemen.

De thema’s die meest voorkomen gaan over angst (trauma, piekeren, fobie, paniek, slapeloosheid etc.), somberheid (depressie, eenzaamheid, zelfbeeld, zelfvertrouwen), ADHD, Autismespectrum stoornissen, seksuele problemen, maar er zijn ook programma’s die helpen om na een intensieve periode weer in balans te komen, of die leren hoe mindfulness in uw leven een plek kan krijgen. Ook de programma’s die leren omgaan met emoties, of die leren opkomen voor uzelf worden door veel van onze cliënten gebruikt in hun behandeling.

Kennismaken met e-health

In deze YouTube animatie van onze partner Therapieland wordt uitgelegd hoe e-health bij burn-out en overspannenheid kan worden ingezet.

Naast dit programma kan uw therapeut kiezen uit meer dan 100 andere programma’s. Er is er altijd één die kan helpen bij uw problemen en u ondersteunt in uw herstel.

Corona update

E-health is bij uitstek een toepassing waar u voor thuis kunt blijven en waarbij uw therapeut u begeleidt.

Aanmelden