Voor en door cliënten van PHHaastrecht

Vacature FTE gezondheidszorgpsycholoog

Eindelijk alleen maar je werk als psycholoog mogen doen; Je richten op de hulpvraag van je cliënten en hen, omdat zij lijdensdruk ervaren, zo snel mogelijk ‘door de klachten heen’ helpen. Psychologisch Hulpverlenen!

PHHAASTRECHT zoekt uitbreiding in de vorm van een Gezondheidszorgpsycholoog (maximaal 1 fte). Bij voorkeur woon je in het gebied van waaruit we werken en heb je een jaar werkervaring.

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich prettig voelen. Om die reden is onze praktijkvoering er op ingericht om onze psychologen administratief en secretarieel te ondersteunen en deze werkzaamheden bij hen weg te halen. Op deze manier kun jij je aandacht vooral richten op de behandeling van onze cliënten. Bij PHHAASTRECHT maken we gebruik van e-health toepassingen. In feite stellen we alles in het werk om onze cliënten zo snel en zo goed mogelijk van de ervaren klachten af te helpen. Ervaring met EMDR is noodzakelijk.

Wij bieden dus een fijne werkplek, met dito salaris (CAO GGZ schaal 65). Afhankelijk van jouw voorkeur werk je op één of meerdere van onze locaties, maar in elk geval in Lekkerkerk. Is je interesse gewekt?

Is je interesse gewekt?

Laat het ons weten via avanjaarsveld@phhaastrecht.nl en stuur je motivatie en CV mee, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Of neem contact met ons op via de sollicitatie pagina.