In deze corona periode kunt u veilig thuis behandeld worden. Meer weten over onze corona maatregelen?

Corona maatregelen

PHHaastrecht

Instagram

Natuurlijk heb je het wel eens gezegd, thuis, maar dan geeft iemand ongevraagd advies, of praten ze met je mee. Dat helpt je niet. Of die keer dat iemand je echt kwetste, met één rake opmerking. Dát wil je niet meer!
Maar hoe kun je dan veranderen? Want het is wel duidelijk dat je jezelf zal moeten aanpassen; je moet het accepteren, maar hoe?!

De therapeuten van PHHaastrecht luisteren, en horen jou. Je wordt omringt met aandacht en er ontstaat in het eerste contact al een vriendschappelijke band met de praktijk. Iedereen spant zich in, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Het voelt als een warm bad, waarbij jij op een veilige manier uit je comfortzone kunt komen.
Eindelijk iemand die jou hoort en op waarde schat. Iemand die jou ziet!

Zo zet je kleine veranderingen in gang met een groots resultaat.

Wie durft?!

PHHaastrecht
0348-558000

#PHHaastrecht #psycholoog #psychologie #therapie #onrust #angst #trauma #pijn #onrust #piekeren #slapeloosheid #emoties #negatieveemoties #uitgeput #agressie #depressie #moodswings #energie #moed #durf #steun #structuur #helpinghand #brothers #sisters #warmbad #begrip
...

De mens verlangt er naar om gehoord en gezien te worden. Het liefste door onze eigen moeder of vader. Maar weinig mensen zijn zo gelukkig dat ze van hun ouder op emotioneel gebied precies hebben gekregen waar ze behoefte aan hadden. "Bij ons thuis werd niet over gevoelens gepraat" is wat we dan in onze spreekkamers horen. Hierdoor zijn mensen verhard geraakt, of is iemand alleen maar aan het piekeren.

Het bewust worden van dit gemis, en samen met je therapeut durven onderzoeken wat je nodig hebt; dát is uit je comfortzone gaan. Je kwetsbaar opstellen en de pijn voelen, en dan weten dat je therapeut jou hoort en ziet en accepteert. Dat voelt als een warm bad.

Het is niet je moeder, of je vader, maar samen met je therapeut lukt het wel! Stap voor stap jezelf accepteren en jezelf blij en gelukkig maken. Zo wordt je de beste versie van jezelf. Zo krijg je Rust in je hoofd en ruimte in je hart.

Bel met 0348-558000
Of mail: info@phhaastrecht.nl
Pak je onrust aan!

#PHHaastrecht #psycholoog #psychologie #therapie #onrust #angst #trauma #pijn #onrust #piekeren #slapeloosheid #debesteversievanjezelf #loslaten #accepteren #ADHD #ADD #ASS #gevoelens #emoties #emotioneel #buikpijn #huilen #memories #emoties #negatieveemoties #uitgeput #negatievegedachten
...

Wat goed werkt, hoeft niet te veranderen.
Toch heeft elke therapeut bij PHHaastrecht zin om nieuwe vormen die je sneller in je kracht zetten, te gebruiken.
We werken met een 'wakkernacht' om je biologische klok te resetten en je daarmee beter te laten slapen.
We wandelen tijdens een sessie, om je vrijer te laten praten.
We gebruiken zacht steen, om je in je kracht te zetten.
We beeldbellen, als je niet op een afspraak kunt komen.
We gebruiken een app om je van oud zeer te verlossen.
We trappen een balletje, of tafeltennissen, om je hoofd rustig te krijgen.
We hebben een boksbal om tegen te slaan, wanneer het voelt als of je wil knallen.

We zingen met je, als je aangeeft dat dat nu helpend zou zijn, om te voelen: "Ik mag zijn zoals ik ben". Eén van onze locaties is een boerderij, waar je vrij mag rondlopen en de dieren mag aaien.

En alles waar machines of systemen voor zijn, zetten we gewoon in.
Zo heb jij jouw privé psycholoog volledig voor jezelf alleen.

Nieuwsgierig of wij jou veilig uit je comfortzone kunnen halen?

Bel 0348-558000
Mail: info@phhaastrecht.nl
Of kijk op onze website www.phhaastrecht.nl

#PHHaastrecht #psycholoog #psychologie #therapie #therapeut #psychotherapie #coach #coaching #injekracht #uitjecomfortzone #opentop #GBGGZ #SGGZ #GGZ #Lichttherapie #lekkerslapen #verzekerdezorg #verzekeringen #innovatie #nieuw #voetbal #tafeltennis #boksen #boksbal #koeien #koeienindewei #boerderij #vrijzijn #vrijvoelen
...

Voor veel mensen kan het best een stap zijn om naar een psycholoog te gaan en dat terwijl je hier juist heel veel baat bij kan hebben. Je therapeut is altijd betrokken, betrouwbaar en bereikbaar, om jou op een veilige manier, steeds een stukje verder te helpen. Uit je comfortzone word je meer en meer jezelf. Je voelt zelf dat je er mag zijn. Dichter bij jouw kern en steeds meer in je eigen kracht.
Dát is het resultaat van de juiste diagnose en een passende therapie.
Voor iedereen.

Www.phhaastrecht.nl
0348-558000

#PHHaastrecht #psycholoog #psychologie #therapie #therapeut #psychotherapie #coach #coaching #warmbad #betrouwbaar #betrokken #bereikbaar #vertrouwen #familie #kern #persoonlijkegroei #groei #groeien #zelfvertrouwen #positiefzelfbeeld #zelfbeeld #snel #snelheid #kwaliteit #spontaniteit
...

De therapeuten van PHHaastrecht zorgen dat je op een veilige manier uit je comfortzone komt, zodat je geestelijk en persoonlijk kunt groeien, als in een 'warm bad'. PHHaastrecht zet je, door de juiste diagnose en passende therapie, in je persoonlijke kracht.
Met als resultaat dat je voelt dat je mag zijn wie je in de kern bent!
PHHaastrecht stimuleert je om de beste versie van jezelf te worden, waardoor er rust is in je hoofd en ruimte in je hart.

Interesse gewekt?
Kijk op onze website www.phhaastrecht.nl of Bel 0348-558000 om je aan te melden.

#GGZ #GBGGZ #SGGZ #psycholoog #psychologie #therapie #therapeut #psychotherapie #coach #coaching #depressie #moodswings #angst #trauma #pijn #onrust #piekeren #slapeloosheid #kominjekracht #persoonlijkheidsstoornissen #persoonlijkegroei
...

In september 2020 komt deze documentaire via de publieke omroep op NPO 3. Vijf jongeren, die ieder op hun eigen manier worstelen met eenzaamheid en daarvoor naar de psycholoog gaan.
Astrid van Jaarsveld (psycholoog bij PHHaastrecht) behandelt deze jongeren met een nieuwe therapie: Virtual Reality. Respectvolle en hoopvolle afleveringen over echte jongeren en echte enzaamheid, waarin er weer rust in het hoofd en ruimte in het hart van de jongeren komt.

#eenzaamheid #eenzamejongeren #eenzaam #virtualreality #therapie #EMDR #cgt #jongerenwerk #jeugd #npo3 #umamimedia #eo #tv #september2020 #psycholoog #PHHaastrecht
...

De therapeuten van PHHaastrecht helpen je om op een veilige manier uit je comfortzone te komen. Met een juiste diagnose en passende therapie wordt de de beste versie van jezelf.
Persoonlijke groei door rust in je hoofd en ruimte in je hart.
Zo word je de beste versie van jezelf!

#PHHaastrecht #psychotherapeut #psycholoog #coach #persoonlijkegroei #tevredenklant #positiefdenken #omdenken #vrijheid #vrijheidblijheid #injekracht #krachttraining #mild #lief #zelfvertrouwen #positiefzelfbeeld #jaikwil #durven #durftevragen #durftedromen #durf #cursus #eigenwaarde #zelfliefde #memyself #iloveme
...

Als kinderen zich veilig voelen, kunnen ze groeien in hun zelfvertrouwen en krijgen ze vanzelf een positief zelfbeeld. Thuis, op school en in hun vrije tijd. Wanneer dit niet gemakkelijk gaat, leren wij uw zoon of dochter hoe het zichzelf in de wereld goed staande houdt en hoe het zich tevreden met zichzelf kan voelen.
Zodat hij of zij zich sterk en waardevol voelt.
Een mooie basis voor de rest van het leven!

Beeldbellen is altijd een optie.
Www.phhaastrecht.nl
Info@phhaastrecht.nl
0348-558000

#PHHaastrecht #psycholoog #kinderpsychologie #kindertherapie #faalangst #zelfbeeld #zelfvertrouwen #persoonlijkegroei #oeiikgroei #jeugdzorg #socialevaardigheidkind #socialevaardigheid #wieikben
#lekkerslapenkind
...

Waar je ook woont, via beeldbellen behandelen we je thuis.
Mocht je in, of in de omgeving van Lekkerkerk wonen, dan kun je ook op locatie behandeling krijgen. Vanaf deze maand kunnen we gebruik maken van verschillende mooie, ruime spreekkamers in het nieuwe Medisch Centrum aan de Wilhelminastraat 2c in Lekkerkerk. Nieuwe ruimtes, licht, hoog, schoon, mooi en klaar voor gebruik!

Psychologische hulpverlening voor kinderen, jeugd, tieners, volwassenen en ouderen. We kunnen je helpen met stemmingsklachten (moodswings), angsten, trauma, dwanggedachten of moeite met emoties. Ook helpen we mensen met moeite met concentratie en aandacht, of verdriet door rouw, en mensen met een laag zelfbeeld.

Onze hulp zit in je basisverzekering en we hebben een contract met alle verzekeraars.
Kijk op onze website voor de PHH locaties https://phhaastrecht.nl/locaties/

Voor meer informatie bel je 0348-558000 of stuur een e-mail: info@phhaastrecht.nl

#PHHaastrecht #psycholoog #psychologie #therapie #Lekkerkerk #Nieuwerkerk #krimpenerwaard
#krimpenaandelek
#krimpenaandenijssel #ouderkerkaandenijssel #ouderkerk #krimpen #capelleaandenijssel #GGZ #GBGGZ #SGGZ #schematherapie #kinderpsychologie #kindertherapie #depressie #moodswings #angst #trauma #dwang #emoties #ADHD #add #concentratie #aandacht #EMDR
...

Stress betekent letterlijk spanning. Op een stressmoment komen er allerlei hormonen vrij die je lichaam helpen om in actie te komen. Hierdoor worden bijvoorbeeld je hartslag en ademhaling sneller. Is het stressmoment achter de rug, dan keert je lichaam terug naar zijn gewone staat. Dit ervaar je dan als opluchting: de spanning glijdt van je af. Allerlei gebeurtenissen kunnen stress uitlokken.

Stress hoeft niet te zorgen voor negatieve bijwerkingen zolang de ervaren spanning niet lang blijft hangen of constant aanwezig is.
Er zijn zelfs aanwijzingen dat kortdurende stress ook een positief effect kan hebben op je functioneren, bijvoorbeeld als je een deadline moet halen. Het wordt daarom ook wel ‘gezonde stress’ genoemd. Let op: dit betekent niet dat stress ook echt gezond is maar de stress kan in dit geval niets kwaad.

Sta je voor langere tijd onder hoge druk? Door bijvoorbeeld een stressvolle baan of examenstress? Dan kunnen stresshormonen wel een negatief effect hebben op je lichaam en kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Stress die lang aanhoudt, wordt daarom ook wel ongezonde stress genoemd.
Langdurige stress geeft door voortdurende aanspanning van spieren bijvoorbeeld hoofd-, nek- en rugpijn. Dit komt doordat spieren tijdens stressvolle periodes onvoldoende tijd krijgen om te herstellen. De spieren verzuren en gaan pijnlijk aanvoelen. Dit proces kan ook 's nachts optreden. Bij het opstaan, kun je je dan stram en stijf voelen.
Ook klachten zoals duizeligheid, eczeem, darmklachten en hartklachten kunnen een gevolg zijn van langdurige stress.
Meer weten?
https://phhaastrecht.nl/klachten/

#PHHaastrecht #stress #stressless #stressklachten #hoofdpijn #hart #hartkloppingen #hyperventilatie #nekpijn #rugpijn #duizelig #eczeem #buikpijn #diaree #verstopping #stijf #stijvespieren #pijn #gezondestress #examenvrees #examenstress #deadline #deadlinestress #stressvol #druk #drukwerk #hogedruk #spanning #ontspanning #ontlading
...

Is je kind bang in het donker en wordt slapen in het eigen bed daarbij steeds lastiger?
Het ontstaan van angst verschilt per leeftijd van het kind. Peuters en kleuters weten niet altijd het verschil tussen werkelijkheid en fantasie. Ze proberen elke dag om gebeurtenissen en mensen beter te begrijpen, maar soms zijn dingen anders dan ze denken en neemt fantasie de overhand. Zo kan een peuter of kleuter denken dat een knuffel kan praten of kan veranderen in een monster!
Een kind van basisschoolleeftijd, welke op korte termijn de overstap maakt naar de middelbare school, kan veel nadenken over deze grote verandering en/of het maken van nieuwe vrienden, waardoor slapeloze nachten ontstaan.
Als gevolg hiervan zal hij/zij niet meer graag het eigen bed slapen, omdat er misschien nachtmerries zijn en het piekeren toeneemt.

PHHaastrecht geeft kinderen inzicht in angst:
Hoe ontstaat angst in mijn hoofd?

Welke bange gedachten heb ik?
Hoe kan ik deze gedachten aanpakken?
Kinderen leren welke gedachten wel helpen en oefenen stap voor stap met het aangaan van de angst. Ook geven we u als ouder handvatten die u kunt gebruiken.
Zo leren we uw kind weer lekker in het eigen bedje slapen.
#PHHaastrecht #angstbehandeling #angstbijkinderen #angstbijmijnkind
#slapeloosheidbijkinderen #slaapproblemenbijkinderen
#slapeloosheid
#wakkerkind
#angstigkind
#somberkind
#huilenbijnaarbedgaan
#bangebaby #bangepeuter #bangekleuter #bangkind #monstersondermijnbed
...

Het krijgen van een kindje is een van de mooiste dingen in het leven.
Waar niet zoveel over wordt gepraat, is dat dit veel impact kan hebben de aanstaande ouders. Een recente bevalling, weinig slaap, het leren kennen en leren lezen van je kindje.
Maar ook de verantwoordelijkheid die je als ouders krijgt en hoe eigen behoeften vaak naar de achtergrond verdwijnen omdat de zorg voor je kindje beroep op je doet.
Dit alles kan leiden tot stress of onzekerheid bij de kersverse ouders.
Ben ik wel klaar voor het ouderschap? Kan ik mij met mijn kindje verbinden? Doe ik het allemaal wel goed? Deze vragen kunnen regelmatig door uw hoofd gaan, en dit is heel normaal.

Voel je je overmatig angstig tijdens (of na) je zwangerschap (of die van je partner) of twijfel je hierover? Bespreek het telefonisch of in de praktijk met een van onze psychologen. Wij kunnen je handvatten bieden om wat beter met deze gedachten en gevoelens om te gaan.

Www.phhaastrecht.nl
Info@phhaastrecht.nl
0348-558000

#PHHaastrecht #zwangerschap #babyblues #kraamtijd #kraamcadeau #kraamkado #kraamtranen #kraamzorg #bevalling #bevallingsverhaal #bevallingstrauma #kraamtrauma #babygeboren #pasgeboren #postpartumdepressie #postnataledepressie #babydepression #verloskundige #verloskunde #ouderschap #ouderschapsverlof #gebruiksaanwijzing #mamadag #papadag #kraambezoek #huilbaby #rozewolk #hetiseenmeisje #hetiseenjongen #kraamverzorgende
...

Voel je je vaak onzeker, rot of moedeloos? Wil je er wat aan doen, maar weet je niet zo goed hoe?
Bij PHHaastrecht werken verschillende psychologen die je een luisterend oor kunnen bieden.

Woon je niet in de regio? Geen probleem! We doen regelmatig een complete thuisbehandeling. Jij blijft thuis, en je therapeut is thuis. Heel veilig, geen reistijd en super persoonlijk!

Bellen: 0348-558000
Mailen: info@phhaastrecht.nl

#PHHaastrecht #psycholoog #psychologie #therapie #jongeren #thuisbehandeling #somberheid #uitzichtloos #zinloos #emoties #negatieveemoties #uitgeput #angst #angstbehandeling #paniek #paniekaanval #GGZ #GBGGZ #SGGZ
#zwagerschap #schematherapie #kinderpsychologie #kindertherapie #dropout #ouderenpsychologie #EMDR #schematherapie
...