PHHaastrecht

Corona maatregelen zijn versoepeld – volledige thuisbehandeling in overleg toch mogelijk (ook handig als u buiten de PHHaastrecht regio woont)

Ook wij houden ons aan de maatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. Tot 18 mei 2020 lieten wij onze fysieke sessies niet doorgaan. In overleg met u en uw therapeut schakelen we met ingang van 18 mei 2020 weer terug naar live-gesprekken in onze spreekkamers. Dit doen we alleen als u en uw therapeut daar samen voor willen kiezen.  Daarnaast biedt het mogelijkheden om, ook als u verder weg woont, snel geholpen te worden.

Thuisbehandeling (online sessies) niet eng of onpersoonlijk

Stap voor stap wordt u begeleid in het volgen van de online sessies. De stappen zijn duidelijk beschreven in het bericht dat u van ons secretariaat krijgt. Heeft u toch nog vragen? Het secretariaat is dagelijks telefonisch bereikbaar tot 20:30 uur om u te ondersteunen. Het prettige van thuisbehandeling is dat u thuis, in uw vertrouwde omgeving de uitleg krijgt of de behandeling volgt. Uw huisdier is er bijvoorbeeld gewoon bij, als u daarvoor kiest. Uw therapeut krijgt een kijkje in uw woonomgeving, en u krijgt een beeld van uw therapeut in zijn of haar thuisomgeving. Dat voelt heel dichtbij, ook al zit er een scherm tussen.

Cliënten van PHHaastrecht

Ervaart u deze periode angst, onzekerheid, machteloosheid, misschien eenzaamheid? We bieden u daarom de mogelijkheid om extra met uw therapeut af te spreken. Telefonisch of via beeldbellen. Neem contact op met ons secretariaat 0348 – 55 80 00 of stuur via e-mail een bericht: info@phhaastrecht.nl.

Een complete thuisbehandeling? Jazeker.

PHHaastrecht werkt sinds 2010 al (deels) online. Natuurlijk in een beveiligde omgeving. Nu de therapeuten door de corona uitbraak werden gedwongen om thuis te werken, zijn we gewend geraakt aan beeldbellen en online behandelen. Ook onze cliënten zijn positief verbaasd wanneer zij merken dat een thuisbehandeling ook effectief kan zijn!

Onderdelen van een thuisbehandeling:

  • Intake voorbereiding (e-health vragenlijsten) via Embloom
  • Intakegesprek met beeldbellen (telefonisch)
  • Joint Care via webinar
  • Behandelgesprekken met beeldbellen (telefonisch)
  • Behandeling thuis (e-health) via Therapieland
  • Bij kinderen: spelobservaties met beeldbellen (‘Zet mij maar ergens neer’, aldus de orthopedagoog tijdens beeldbellen)
  • EMDR via een app (EMDR Online)
  • Beeldende therapie met thuisopdrachten per e-mail, die telefonisch of via beeldbellen worden besproken
  • Dramatherapie met beeldbellen
  • Groepstherapie via Whereby
Bel direct 0348 – 55 80 00
Contact opnemen